captcha


آمار مطالب

کل مطالب : 92
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 14
باردید دیروز : 15
بازدید هفته : 64
بازدید ماه : 234
بازدید سال : 1035
بازدید کلی : 78735
سیستم پمپ وکیوم خلاء در کاربرد خشک کردن خلاء

سیستم پمپ وکیوم خلاء در کاربرد خشک کردن خلاء

فرآیند خشک کردن خلاء قرار دادن مواد خشک شده در یک محفظه خشک کردن بسته است ، از سیستم پمپاژ خلاء در حین گرم کردن مواد خشک شده بطور مداوم استفاده می شود ، به طوری که رطوبت موجود در مواد از طریق اختلاف فشار یا اختلاف غلظت به سطح پخش می شود و مولکول آب به دست می آید.

انرژی جنبشی کافی روی سطح ماده. پس از غلبه بر جاذبه متقابل بین مولکول ها ، به فضای کم فشار محفظه خلاء فرار می کند و به این ترتیب گرم می شود. فرآیند پمپاژ پمپ خلاء. خشک کردن خلاء به راحتی می تواند مواد مفید و مضر را بازیابی کند و می تواند به آب بندی خوبی برسد. به معنای حفاظت از محیط زیست ، خشک کردن خلاء "خشک شدن سبز" نام دارد.
در خلاء ، میزان جوش رطوبت مواد کاهش می یابد و روند تبخیر شتاب می یابد ، بنابراین به ویژه برای مواد حساس به دما و تجزیه آن بسیار مناسب است. خشک کردن خلاء عمدتا در منطقه کم خلا انجام می شود. در فرآیند تبخیر رطوبت دانه ، دمای تبخیر جوش آن متناسب با فشار محیط است.

دانه رطوبت بالا در یک استوانه خشک بسته شده قرار می گیرد تا یک درجه خاص از خلاء را تشکیل داده و حفظ کند. در همین زمان ، دانه در استوانه خشک کردن به طور مداوم گرم می شود ، به طوری که رطوبت موجود در دانه از طریق اختلاف فشار به سطح پخش می شود. پس از تبخیر ، برای تحقق جفت شدن مداوم در خلا و دمای پایین توسط پمپ خلاء پمپ می شود. دانه رطوبت بالا کم آب و خشک می شود. خشک شدن خلاء باعث کاهش دمای تبخیر آب از ۱۰۰ درجه سانتیگراد به زیر ۴۰ درجه سانتیگراد می شود زیرا دمای تبخیر از دمای ژلاتینه شدن نشاسته پایین تر است ، دانه آسیب نمی بیند. از گسترش دانه و ترکیدن کمر جلوگیری می کند و کیفیت دانه را بعد از خشک شدن تضمین می کند. تضمین می کند که رنگ اصلی ، عطر ، طعم ، ترکیب مواد مغذی و کیفیت مواد اساساً پس از خشک شدن بدون تغییر است.

این یک خشک کن واقعی با درجه حرارت پایین است که کاملاً با خشک کردن دمای هوای گرم عمومی کاملاً متفاوت است. تضمین می کند که رنگ اصلی ، عطر ، طعم ، ترکیب مواد مغذی و کیفیت مواد اساساً پس از خشک شدن بدون تغییر است. این یک خشک کن واقعی با درجه حرارت پایین است که کاملاً با خشک کردن دمای هوای گرم عمومی کاملاً متفاوت است. تضمین می کند که رنگ اصلی ، عطر ، طعم ، ترکیب مواد مغذی و کیفیت مواد اساساً پس از خشک شدن بدون تغییر است. این یک خشک کن واقعی با درجه حرارت پایین است که کاملاً با خشک کردن دمای هوای گرم عمومی کاملاً متفاوت است.

فناوری خشک کردن یخ جاروبرقی ابتدا مواد را منجمد می کند ، سپس در شرایط خلاء گرم می شود ، به طوری که تصعید یخ برای رسیدن به هدف خشک کردن نهایی. روشهای گرمایش اتخاذ شده شامل گرمایش مادون قرمز و گرمایش مایکروویو است. گرمای تأمین شده نه تنها باید یخ را به سرعت بالا ببرد بلکه به سطح محصول آسیب برساند. فن آوری خشک کردن یخ جارو می تواند مواد غذایی را با جو خلاء طی ۲۰ سال گذشته تازه و تازه حفظ کند.

فناوری بسته بندی به سرعت توسعه یافته است. از آنجا که این نوع بسته بندی نه تنها دارای خصوصیات اکسیژن آزاد می باشد که باعث می شود مواد غذایی به راحتی پوسیدگی و خراب نشوند ، بسته بندی مناسب و قابل تورم نیز به حشرات آسیب نمی رساند و می تواند مانع از رشد قالب شود ، می تواند درجه بهبودی مواد غذایی را بهبود بخشد و و زمان ذخیره سازی ، بلکه دارای مزایای ساختار ساده ، بهره برداری آسان ، قیمت پایین ، کم هزینه ، ظاهر زیبا و محبوبیت آسان مواد بسته بندی پلاستیکی. انواع مختلفی از مواد غذایی در بسته بندی های خلاء وجود دارد ، مانند ترشی خردل ، شلغم ، هلو ، سوسیس ، مرغ کبابی ، اردک بو داده ، محصولات سویا ، پودر شیر ، جوهر گندم و غیره. از آنجا که محصولات تازه از مدت زمان طولانی از برداشت تا فروش مجدد عبور می کنند ، به دلیل ضرر جدی می توان قیمت فروش را آسان کرد.

ارتقاء فناوری بسته بندی وکیوم باعث کاهش قیمت و هزینه تبرید محصولات تازه می شود و بدین ترتیب پیشران بین عرضه و تقاضا کاهش می یابد. بنابراین ، حفظ خلاء به یک بازار بالقوه تبدیل شده و در زندگی مردم فعال خواهد بود. مانند ترشی خردل ، شلغم ، کلمپس ، سوسیس ، مرغ کبابی ، اردک بو داده ، محصولات سویا ، پودر شیر ، جوهر گندم و غیره. از آنجا که محصولات تازه از مدت زمان طولانی از برداشت تا فروش مجدد عبور می کنند ، به دلیل ضرر جدی می توان قیمت فروش را آسان کرد. ارتقاء فناوری بسته بندی وکیوم باعث کاهش قیمت و هزینه تبرید محصولات تازه می شود و بدین ترتیب پیشران بین عرضه و تقاضا کاهش می یابد. بنابراین ، حفظ خلاء به یک بازار بالقوه تبدیل شده و در زندگی مردم فعال خواهد بود. مانند ترشی خردل ، شلغم ، کلمپس ، سوسیس ، مرغ کبابی ، اردک بو داده ، محصولات سویا ، پودر شیر ، جوهر گندم و غیره. از آنجا که محصولات تازه از مدت زمان طولانی از برداشت تا فروش مجدد عبور می کنند ، به دلیل ضرر جدی می توان قیمت فروش را آسان کرد.

ارتقاء فناوری بسته بندی وکیوم باعث کاهش قیمت و هزینه تبرید محصولات تازه می شود و بدین ترتیب پیشران بین عرضه و تقاضا کاهش می یابد. بنابراین ، حفظ خلاء به یک بازار بالقوه تبدیل شده و در زندگی مردم فعال خواهد بود. ارتقاء فناوری بسته بندی وکیوم باعث کاهش قیمت و هزینه تبرید محصولات تازه می شود و بدین ترتیب پیشران بین عرضه و تقاضا کاهش می یابد. بنابراین ، حفظ خلاء به یک بازار بالقوه تبدیل شده و در زندگی مردم فعال خواهد بود. ارتقاء فناوری بسته بندی وکیوم باعث کاهش قیمت و هزینه تبرید محصولات تازه می شود و بدین ترتیب پیشران بین عرضه و تقاضا کاهش می یابد. بنابراین ، حفظ خلاء به یک بازار بالقوه تبدیل شده و در زندگی مردم فعال خواهد بود.

فناوری خشک کردن یخ جارو برای اولین بار در اوایل قرن بیستم ظاهر شد و در سالهای اخیر به سرعت توسعه یافت. این امر به دلیل این است که در مقایسه با خورشید داغ معمولی ، خشک شدن هوای گرم ، خشک شدن مادون قرمز و خشک شدن فرکانس دارای مزایای بسیاری است. زیرا فرایند خشک کردن یخ ابتدا مواد خشک و سپس خلاء را منجمد می کند تا آب منجمد موجود در مواد از طریق مایع عبور نکند و به طور مستقیم تصویب شود تا از بین برود. بنابراین محصولات خشک شده با یخ نه تنها می توانند حالت متخلخل را نشان دهند و شکل اصلی را حفظ کنند به طوری که می توانند پس از اضافه کردن آب به راحتی به حالت اولیه خود بازگردند بلکه از خشک شدن درجه حرارت مواد با خشک کردن درجه حرارت پایین نیز جلوگیری می کنند.

در عین حال ، زیرا ماده خشک شده در جو خلاء عاری از اکسیداسیون ، جسمی ، خصوصیات شیمیایی و بیولوژیکی محصولات خشک شده کاملاً بدون تغییر است. کاربرد خشک کردن یخ های خلاء سال به سال در حال گسترش است. برنامه خاص در جدول زیر نشان داده شده است. رنگ اصلی ، عطر ، طعم ، شکل و مواد غذایی مخصوصاً خشک کردن مواد حساس به گرما ، یک روش خشک کن امیدوارکننده برای تولید مواد غذایی سبز است.

شاید لینک های زیر برایتان مفید باشد:

http://remingtonizpf69269.pages10.com/--33260165
http://landensiyn92692.ampblogs.com/--32043680
http://mylesizoe58258.blogocial.com/--26684521
http://rylanarhx36037.onesmablog.com/--30313935

سیستم پمپ وکیوم خلاء در کاربرد خشک کردن خلاء

فرآیند خشک کردن خلاء قرار دادن مواد خشک شده در یک محفظه خشک کردن بسته است ، از سیستم پمپاژ خلاء در حین گرم کردن مواد خشک شده بطور مداوم استفاده می شود ، به طوری که رطوبت موجود در مواد از طریق اختلاف فشار یا اختلاف غلظت به سطح پخش می شود و مولکول آب به دست می آید.

انرژی جنبشی کافی روی سطح ماده. پس از غلبه بر جاذبه متقابل بین مولکول ها ، به فضای کم فشار محفظه خلاء فرار می کند و به این ترتیب گرم می شود. فرآیند پمپاژ پمپ خلاء. خشک کردن خلاء به راحتی می تواند مواد مفید و مضر را بازیابی کند و می تواند به آب بندی خوبی برسد. به معنای حفاظت از محیط زیست ، خشک کردن خلاء "خشک شدن سبز" نام دارد.
در خلاء ، میزان جوش رطوبت مواد کاهش می یابد و روند تبخیر شتاب می یابد ، بنابراین به ویژه برای مواد حساس به دما و تجزیه آن بسیار مناسب است. خشک کردن خلاء عمدتا در منطقه کم خلا انجام می شود. در فرآیند تبخیر رطوبت دانه ، دمای تبخیر جوش آن متناسب با فشار محیط است.

دانه رطوبت بالا در یک استوانه خشک بسته شده قرار می گیرد تا یک درجه خاص از خلاء را تشکیل داده و حفظ کند. در همین زمان ، دانه در استوانه خشک کردن به طور مداوم گرم می شود ، به طوری که رطوبت موجود در دانه از طریق اختلاف فشار به سطح پخش می شود. پس از تبخیر ، برای تحقق جفت شدن مداوم در خلا و دمای پایین توسط پمپ خلاء پمپ می شود. دانه رطوبت بالا کم آب و خشک می شود. خشک شدن خلاء باعث کاهش دمای تبخیر آب از ۱۰۰ درجه سانتیگراد به زیر ۴۰ درجه سانتیگراد می شود زیرا دمای تبخیر از دمای ژلاتینه شدن نشاسته پایین تر است ، دانه آسیب نمی بیند. از گسترش دانه و ترکیدن کمر جلوگیری می کند و کیفیت دانه را بعد از خشک شدن تضمین می کند. تضمین می کند که رنگ اصلی ، عطر ، طعم ، ترکیب مواد مغذی و کیفیت مواد اساساً پس از خشک شدن بدون تغییر است.

این یک خشک کن واقعی با درجه حرارت پایین است که کاملاً با خشک کردن دمای هوای گرم عمومی کاملاً متفاوت است. تضمین می کند که رنگ اصلی ، عطر ، طعم ، ترکیب مواد مغذی و کیفیت مواد اساساً پس از خشک شدن بدون تغییر است. این یک خشک کن واقعی با درجه حرارت پایین است که کاملاً با خشک کردن دمای هوای گرم عمومی کاملاً متفاوت است. تضمین می کند که رنگ اصلی ، عطر ، طعم ، ترکیب مواد مغذی و کیفیت مواد اساساً پس از خشک شدن بدون تغییر است. این یک خشک کن واقعی با درجه حرارت پایین است که کاملاً با خشک کردن دمای هوای گرم عمومی کاملاً متفاوت است.

فناوری خشک کردن یخ جاروبرقی ابتدا مواد را منجمد می کند ، سپس در شرایط خلاء گرم می شود ، به طوری که تصعید یخ برای رسیدن به هدف خشک کردن نهایی. روشهای گرمایش اتخاذ شده شامل گرمایش مادون قرمز و گرمایش مایکروویو است. گرمای تأمین شده نه تنها باید یخ را به سرعت بالا ببرد بلکه به سطح محصول آسیب برساند. فن آوری خشک کردن یخ جارو می تواند مواد غذایی را با جو خلاء طی ۲۰ سال گذشته تازه و تازه حفظ کند.

فناوری بسته بندی به سرعت توسعه یافته است. از آنجا که این نوع بسته بندی نه تنها دارای خصوصیات اکسیژن آزاد می باشد که باعث می شود مواد غذایی به راحتی پوسیدگی و خراب نشوند ، بسته بندی مناسب و قابل تورم نیز به حشرات آسیب نمی رساند و می تواند مانع از رشد قالب شود ، می تواند درجه بهبودی مواد غذایی را بهبود بخشد و و زمان ذخیره سازی ، بلکه دارای مزایای ساختار ساده ، بهره برداری آسان ، قیمت پایین ، کم هزینه ، ظاهر زیبا و محبوبیت آسان مواد بسته بندی پلاستیکی. انواع مختلفی از مواد غذایی در بسته بندی های خلاء وجود دارد ، مانند ترشی خردل ، شلغم ، هلو ، سوسیس ، مرغ کبابی ، اردک بو داده ، محصولات سویا ، پودر شیر ، جوهر گندم و غیره. از آنجا که محصولات تازه از مدت زمان طولانی از برداشت تا فروش مجدد عبور می کنند ، به دلیل ضرر جدی می توان قیمت فروش را آسان کرد.

ارتقاء فناوری بسته بندی وکیوم باعث کاهش قیمت و هزینه تبرید محصولات تازه می شود و بدین ترتیب پیشران بین عرضه و تقاضا کاهش می یابد. بنابراین ، حفظ خلاء به یک بازار بالقوه تبدیل شده و در زندگی مردم فعال خواهد بود. مانند ترشی خردل ، شلغم ، کلمپس ، سوسیس ، مرغ کبابی ، اردک بو داده ، محصولات سویا ، پودر شیر ، جوهر گندم و غیره. از آنجا که محصولات تازه از مدت زمان طولانی از برداشت تا فروش مجدد عبور می کنند ، به دلیل ضرر جدی می توان قیمت فروش را آسان کرد. ارتقاء فناوری بسته بندی وکیوم باعث کاهش قیمت و هزینه تبرید محصولات تازه می شود و بدین ترتیب پیشران بین عرضه و تقاضا کاهش می یابد. بنابراین ، حفظ خلاء به یک بازار بالقوه تبدیل شده و در زندگی مردم فعال خواهد بود. مانند ترشی خردل ، شلغم ، کلمپس ، سوسیس ، مرغ کبابی ، اردک بو داده ، محصولات سویا ، پودر شیر ، جوهر گندم و غیره. از آنجا که محصولات تازه از مدت زمان طولانی از برداشت تا فروش مجدد عبور می کنند ، به دلیل ضرر جدی می توان قیمت فروش را آسان کرد.

ارتقاء فناوری بسته بندی وکیوم باعث کاهش قیمت و هزینه تبرید محصولات تازه می شود و بدین ترتیب پیشران بین عرضه و تقاضا کاهش می یابد. بنابراین ، حفظ خلاء به یک بازار بالقوه تبدیل شده و در زندگی مردم فعال خواهد بود. ارتقاء فناوری بسته بندی وکیوم باعث کاهش قیمت و هزینه تبرید محصولات تازه می شود و بدین ترتیب پیشران بین عرضه و تقاضا کاهش می یابد. بنابراین ، حفظ خلاء به یک بازار بالقوه تبدیل شده و در زندگی مردم فعال خواهد بود. ارتقاء فناوری بسته بندی وکیوم باعث کاهش قیمت و هزینه تبرید محصولات تازه می شود و بدین ترتیب پیشران بین عرضه و تقاضا کاهش می یابد. بنابراین ، حفظ خلاء به یک بازار بالقوه تبدیل شده و در زندگی مردم فعال خواهد بود.

فناوری خشک کردن یخ جارو برای اولین بار در اوایل قرن بیستم ظاهر شد و در سالهای اخیر به سرعت توسعه یافت. این امر به دلیل این است که در مقایسه با خورشید داغ معمولی ، خشک شدن هوای گرم ، خشک شدن مادون قرمز و خشک شدن فرکانس دارای مزایای بسیاری است. زیرا فرایند خشک کردن یخ ابتدا مواد خشک و سپس خلاء را منجمد می کند تا آب منجمد موجود در مواد از طریق مایع عبور نکند و به طور مستقیم تصویب شود تا از بین برود. بنابراین محصولات خشک شده با یخ نه تنها می توانند حالت متخلخل را نشان دهند و شکل اصلی را حفظ کنند به طوری که می توانند پس از اضافه کردن آب به راحتی به حالت اولیه خود بازگردند بلکه از خشک شدن درجه حرارت مواد با خشک کردن درجه حرارت پایین نیز جلوگیری می کنند.

در عین حال ، زیرا ماده خشک شده در جو خلاء عاری از اکسیداسیون ، جسمی ، خصوصیات شیمیایی و بیولوژیکی محصولات خشک شده کاملاً بدون تغییر است. کاربرد خشک کردن یخ های خلاء سال به سال در حال گسترش است. برنامه خاص در جدول زیر نشان داده شده است. رنگ اصلی ، عطر ، طعم ، شکل و مواد غذایی مخصوصاً خشک کردن مواد حساس به گرما ، یک روش خشک کن امیدوارکننده برای تولید مواد غذایی سبز است.

شاید لینک های زیر برایتان مفید باشد:

http://remingtonizpf69269.pages10.com/--33260165
http://landensiyn92692.ampblogs.com/--32043680
http://mylesizoe58258.blogocial.com/--26684521
http://rylanarhx36037.onesmablog.com/--30313935

تعداد بازدید از این مطلب: 876
|
امتیاز مطلب : NAN
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


می توانید دیدگاه خود را بنویسید

تعداد صفحات : 0



عضو شوید


نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود